Vejlederforums nye serie går tæt på vejledernes opgaver og udfordringer, når det handler om unge med misbrug
Klik her for at åbne mailen i en browser.

  LEDER  

Ny serie om unge og misbrug 

 
"Der har fra år til år været sager med elever, som har optaget mig. Men én ting går nok igen, og det er unge, der tager rusmidler, ryger hash eller tager hårdere stoffer! Det virker som om, at der er flere unge, som dulmer livet, presset, udfordringerne ved at tage rusmidler."
 
Dette svar faldt prompte, da Vejlederforums chefredaktør spurgte en flok vejledere om, hvad der ligger dem mest på sinde. Derfor går vi tæt på vejlederens opgaver og udfordringer i praksis. Vi spørger praktikere og professorer til råds om myter og misbrug og om symptomer og samarbejdspartnere.

Læs chefredaktør Mette Marie Callesens leder og mød holdet bag serien.

DU KAN OGSÅ LÆSE

  BLOG  

Læringsbegrebet skal tæmmes

"Jeg sammenligner læringsbegrebet med skvalderkålen i mit havebed, der effektivt overtager bedet og gør det svært for mine fine roser at komme til."


Det øjeblik, hvor vi glemmer, at vi er ved at lære, kalder professor Lene Tanggaard for læringsglemsel i sin nye bog af samme navn. Og det er lige før, vi har glemt, hvordan man lærer.

Læs Læringsbegrebet skal tæmmes.
 

  NYHED  

Essens – Danmarks nye magasin og portal om beskæftigelse


Er du interesseret i beskæftigelsesområdet? Lige om lidt lancerer vi Vejlederforums pendant på beskæftigelsesområdet portalen og magasinet Essens. Her stiller vi skarptbeskæftigelsesindsatsen, borgeren, beskæftigelsesmedarbejderen, fagligheden, organiseringen, politikken og på den forskning, som virker

Tilmeld dig allerede nu det gratis nyhedsbrev, og opret dig til en gratis prøveperiode