Vejlederforum er Schultz’ faglige magasin om vejledning, uddannelse og beskæftigelse
Klik her for at åbne mailen i en browser.
Vejlederforum logo

  REPORTAGE  

Online undervisning = ensomhed = kropsdød

"De er ramt af en ny form for ensomhed, der knytter sig til kedsomhed, nemlig kedsomhed-ensomhed. Online undervisning = ensomhed = kropsdød. De unges liv foregår på skærmen, dagene er monotone, de savner dialog og fysisk samvær, de er udmattede og trætte, og deres krop forsvinder for dem."

Det normale ungdomsliv har været suspenderet i mere end et år. Ungdomslivet er vendt på hovedet og ramt på alle fronter. Genåbningen er på vej, og de unge er tilbage i skolen. Men hvad er det for en ny normal, der venter de unge derude? Læs reportagen og bliv klogere på
ungdommens senfølger af pandemien.

Henriette Tolstrup Holmegaard, netværk, kollektiv

DU KAN OGSÅ LÆSE

  ARTIKEL  

Alle har et netværk – tre trin til at tage det i brug

"Et netværk i sig selv er ganske uinteressant. Det er først, når man ved, hvordan man skal bruge sit netværk, at det bliver interessant."

I Studie- og karrierevejledningen på Roskilde Universitet er udgangspunktet, at alle dimittender har et netværk, og at alle derfor har mulighed for at finde frem til tre personer, som kan hjælpe dem med at åbne døren til det akademiske arbejdsmarked. Karrierevejleder Martin Jensen gør nye dimittender klar til virkeligheden gennem
tre trin til at netværke.

Henriette Tolstrup Holmegaard, netværk, kollektiv
 

  MAGASINET PÅ VEJ  

Kig i postkassen

Hvad vil det sige at være rigtig klog? Hvad betyder netværk og at netværke? Og er det at netværke virkelig altid en fordel?

Om posten vil, rammer den trykte udgave af Vejlederforum Magasinet om intelligens og netværk jeres postkasse lige om lidt. Vi lover jer, at både indhold og indpakning er værd at kaste sig over – god læselyst!

 
Master i professionel vejledning banner
Egå Ungdoms-Højskole banner
Sputnik banner